Search found 8756 matches

by MailEnable-Ian
Mon Nov 12, 2018 3:28 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Active Sync Email Missing
Replies: 2
Views: 421

Re: Active Sync Email Missing

Hi,

What version of MailEnable are you running? If not the latest then upgrade first to see if this helps. Otherwise logging a support ticket via the MailEnable support would be a faster and more reliable means for managed support.
by MailEnable-Ian
Mon Nov 12, 2018 3:23 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Stuck image
Replies: 1
Views: 61

Re: Stuck image

Hi,

There fixes in this area. Please update to 10.20 on our beta page.
by MailEnable-Ian
Fri Nov 09, 2018 1:00 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Can't receive HTML formatted emails properly
Replies: 3
Views: 142

Re: Can't receive HTML formatted emails properly

Hi,

No its a free upgrade and will retain your existing configuration and data. Please see:

http://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020040
by MailEnable-Ian
Thu Nov 08, 2018 5:06 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Fail to sent Gmail & Yahoo!
Replies: 1
Views: 134

Re: Fail to sent Gmail & Yahoo!

Hi,

Please review: http://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=me020003
by MailEnable-Ian
Thu Nov 08, 2018 5:05 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Arabic messages written via Web Mail
Replies: 1
Views: 572

Re: Arabic messages written via Web Mail

Hi,

Did you set the web mail options character set to UTF-8?
by MailEnable-Ian
Thu Nov 08, 2018 5:04 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: .NET error when opening messages without Content-Type header
Replies: 1
Views: 472

Re: .NET error when opening messages without Content-Type header

Hi,

I believe this was addressed in 10.20. There is a release candidate available here: http://www.mailenable.com/beta/
by MailEnable-Ian
Thu Nov 08, 2018 4:57 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail Cursor jumps when creating new email message
Replies: 2
Views: 137

Re: Webmail Cursor jumps when creating new email message

Hi,

Please upgrade to 10.19 as there were fixes to address this problem in web mail.
by MailEnable-Ian
Thu Nov 08, 2018 4:53 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: webmail problems on phone - message in subfolders empty
Replies: 1
Views: 84

Re: webmail problems on phone - message in subfolders empty

Hi,

I was able to emulate this behavior and have raised an issue in our register to be addressed for next minor release.
by MailEnable-Ian
Thu Nov 08, 2018 4:11 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Disappearing emails
Replies: 3
Views: 143

Re: Disappearing emails

Hi, 1) Very common, anyone emailing from a gmail account (or an account hosted by Google) seems to be deleted. Every time I look this issue up, it is always an IP address is on SORBS and whatnot. But regardless, I have had filters for years that any gmail email is allowed to come through (bypass fil...
by MailEnable-Ian
Thu Nov 08, 2018 3:53 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Server Migrate from 2003 x32 to 2012 x64
Replies: 5
Views: 635

Re: Server Migrate from 2003 x32 to 2012 x64

Hi,

For the IIS web mail crashing problems I would suggest upgrading to version 10.19. If the problems reoccur then the best way forward would be to lodge a support ticket via the MailEnable support form and provide access to the server so that we can emulate and troubleshoot in more detail.
by MailEnable-Ian
Thu Nov 08, 2018 3:49 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Enable country authentication restrictions
Replies: 1
Views: 71

Re: Enable country authentication restrictions

Hi,

What version of MailEnable Enterprise are you running? Did you restart the MailEnable application pools after enabling the policies?
by MailEnable-Ian
Thu Nov 08, 2018 2:02 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Can't receive HTML formatted emails properly
Replies: 3
Views: 142

Re: Can't receive HTML formatted emails properly

Hi,

Try updating to 7.60 located at the link below to see if it helps:

http://www.mailenable.com/downloadprevious.asp
by MailEnable-Ian
Thu Nov 08, 2018 2:01 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Indexing service issues - Root element is missing
Replies: 2
Views: 458

Re: Indexing service issues - Root element is missing

Hi,

The first step is to upgrade to version 9.81 as there were fixes in this area.

http://www.mailenable.com/downloadprevious.asp
by MailEnable-Ian
Thu Nov 08, 2018 1:59 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Recurring attempt sending SPAM mail MailEnable Professional 10.9
Replies: 1
Views: 57

Re: Recurring attempt sending SPAM mail MailEnable Professional 10.9

Hi, In your log snippets there is only evidence of inbound connections trying to authenticate and failing. In your SMTP Debug log file there no evidence of relays being granted to send outbound. Check the outbound queue for the spam message ID and then double click the message and check the search h...
by MailEnable-Ian
Thu Nov 08, 2018 1:07 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Postoffice > Redirection handling > Remail from mailbox not working
Replies: 2
Views: 330

Re: Postoffice > Redirection handling > Remail from mailbox not working

Hi, After applying the registry key described here: https://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020480 the adding to blacklist is reduced, but not totaly fixed. Disabling that registry key means that any messages that are marked as spam that are to be delivered to the users Junk Email fol...